Bemutatkozás

Tatabánya központjában, a Gyémánt Fürdőtől csupán 2-3 perc sétára található Sport Hotel szeretettel várja a kikapcsolódásra vágyókat.

Előnyös áron, légkondicionált, akár tágas erkéllyel rendelkező szobáinkban garantált a zavartalan pihenés és a kellemes feltöltődés. A 2018-ban épült Superior szobáink modern és elegáns berendezésükkel garantálják a még igényesebb tartózkodást. Családbarát szállodánk, szeretettel várja a legkisebb a vendégeket is, odafigyelve minden igényükre, az éttermi etetőszékektől a egészen a játszótérig. A hotel egész területén ingyenes Wifi hálózat elérhető.

A hotel ingyenes privát parkolóval és 24 órás portaszolgálattal rendelkezik. Az árak a reggeli díját is tartalmazzák, amely hétköznap 7-10 óráig, hétvégén 8-10-ig fogyasztható. Szállodánk az M1-es autópályáról néhány perc alatt könnyedén megközelíthető.

Ne maradj le a Gyémánt Fürdő és a Sport Hotel közös akcióiról sem! Az aktuális kedvezményeket megtalálhatod weboldalunkon vagy iratkozz fel Facebook oldalunkra és kapj tájékoztatást minden aktuális akciónkról és csomagajánlatainkról is!

Használd SZÉP-kártyádat belépőd megvásárlásánál. Szállás, vendéglátás, vagy szabadidő? OTP, MKB vagy K&H? A Sport Hotelben és a Gyémántban valamennyi szolgáltató kártyájával, bármelyik zsebből fizethetsz. 

Ajánlatkérésért és további információkért keress minket az alábbi elérhetőségeken:
info@hotelsport.hu
+36 34 310-410

Sport Hotel
Tatabánya, Szent Borbála út 11.

Hoztuk a csillagokat

A tradíció folytatódik

 

A mai Sport Hotel a tatabányai sportélet központjaként egykor kultikus szerepet töltött be a város életében. Szállodaként való működése során azonban 2016-2017-re mélypontra zuhant. Az épület állapota, szálláshelyként való kihasználtsága csak negatív jelzőkkel volt leírható, a teljes pusztulás előszobájában járt. Ezen az úton továbbhaladva a köztudatban elfoglalt munkásszálló kategóriából csak szellemházzá válhatott volna.

Az elmúlt 5 évben üzemeltetőként azért küzdöttünk, hogy a házat megmentsük az enyészettől, és működését egy olyan útra tereljük, ahol a múlt tradíciót megtartva, és azok továbbélését segítve a XXI. századi vendégigényeknek is megfelelünk. A rögös úton lépésről lépésre haladva kemény munkával születtek meg a superior szobák, újultak meg a közös terek, az igényekhez igazodva új rendezvénytermek kerültek kialakításra. Kollégáinkkal napról napra azon dolgoztunk, dolgozunk, hogy szolgáltatásaink színvonalát javítsuk, ugyanakkor a város sport örökségét is ápoljuk.

Mára elmondhatjuk, hogy az évente többször visszatérő edzőtáboron túl, a nyári kikapcsolódást, wellness pihenést kereső családokon át az üzleti célú vendégekig sok-sok elégedett, mosolygós arccal találkozunk évente. Augusztus végéig idén több, mint 4000 vendégéjszakát töltöttek el nálunk.

Az 5 éves úton mostanra mérföldkőhöz értünk. A kötelező szálláshelyminősítő rendszer bevezetésével idéntől szakmai bíráló bizottság kell, hogy döntsön a szállodák besorolásáról, és így a vendégek szemében fontos kategória meghatározásáról. A 297 pontos kritériumrendszer újabb kemény feladatok elé állított minket. A szigorú követelményeknek való megfelelés nem volt könnyű, de megcsináltuk.

Büszkén jelentjük ki, hogy Tatabánya első, hivatalosan minősített szállodája 2022-ben a Sport Hotel***

 

Házirend

Hotel Információk:
Magyar változat
English version