Edzőtáborok

 A Sport Hotel ideális helyszínt jelent edzőtáborok lebonyolításához.

A szálloda erkélyes szobái a Grosics Gyula stadionra néznek, de a hotel szomszédságában érhető el Tatabánya többi sportlétesítménye is: Földi Imre Sportcsarnok, műfüves foci pályák, súlyemelő terem, tekecsarnok, birkózóterem.  A szállodától 2-3 percnyi sétára található a vele azonos üzemeltetésben álló uszoda és az egész évben rekreációs lehetőségeket nyújtó Gyémánt Fürdő.

A szállodában egyidejűleg 55 fő elhelyezésére nyílik lehetőség. A 2 és 3 ágyas szobák mellett a fiatalabb korosztály számára csapatépítő jelleggel kimondottan ajánljuk 6 és 8 ágyas nagyszobáinkat. Valamennyi szoba saját, zuhanyzós fürdőszobával, tv-vel, hűtőszekrénnyel, légkondicionálóval ellátott. A szálloda teljes területén biztosított a WI-FI szolgáltatás.

A hotelben található étterem teljes panziós ellátással áll a csoportok rendelkezésére. A menüsort az előzetesen egyeztetett igényeknek megfelelően, a sportolói speciális étkezési rendhez igazodva állítjuk össze.

1-2 percnyi sétára található üzletek, supermarketek (Spar, Müller, Lidl) közelsége szintén kedvező tényező a hosszabb tartózkodási idő tervezéséhez.

 

Ajánlatkérésért és további információkért keressen minket az alábbi elérhetőségeken:
info@hotelsport.hu
+36 34 310-410

Sport Hotel
Tatabánya, Szent Borbála út 11.