Bemutatkozás

Tatabánya központjában, a Gyémánt Fürdőtől csupán 2-3 perc sétára található Sport Hotel szeretettel várja a kikapcsolódásra vágyókat.

Előnyös áron, légkondicionált, akár tágas erkéllyel rendelkező szobáinkban garantált a zavartalan pihenés és a kellemes feltöltődés. A 2018-ban épült Superior szobáink modern és elegáns berendezésükkel garantálják a még igényesebb tartózkodást. Családbarát szállodánk, szeretettel várja a legkisebb a vendégeket is, odafigyelve minden igényükre, az éttermi etetőszékektől a egészen a játszótérig. A hotel egész területén ingyenes Wifi hálózat elérhető.

A hotel ingyenes privát parkolóval és 24 órás portaszolgálattal rendelkezik. Az árak a reggeli díját is tartalmazzák, amely hétköznap 7-10 óráig, hétvégén 8-10-ig fogyasztható. Szállodánk az M1-es autópályáról néhány perc alatt könnyedén megközelíthető.

Ne maradj le a Gyémánt Fürdő és a Sport Hotel közös akcióiról sem! Az aktuális kedvezményeket megtalálhatod weboldalunkon vagy iratkozz fel Facebook oldalunkra és kapj tájékoztatást minden aktuális akciónkról és csomagajánlatainkról is!

Használd SZÉP-kártyádat belépőd megvásárlásánál. Szállás, vendéglátás, vagy szabadidő? OTP, MKB vagy K&H? A Sport Hotelben és a Gyémántban valamennyi szolgáltató kártyájával, bármelyik zsebből fizethetsz. 

Ajánlatkérésért és további információkért keress minket az alábbi elérhetőségeken:
info@hotelsport.hu
+36 34 310-410

Sport Hotel
Tatabánya, Szent Borbála út 11.