Rendezvények

A Sport Hotel ideális helyszínként szolgál családi és céges rendezvények lebonyolításához egyaránt.

 

Cégek számára:

Konferenciahelyszínként:
A klimatizált nagytermünk teljes egészében (akár 100 fő), ill. 2 részre osztott változatban is igényelhető, így akár arra is van lehetőség, hogy egy konferencia, taggyűlés során a terem nagyobbik részében széksoros elrendezéssel várjuk vendégeinket, míg a másik fele az étkezés biztosítására, programközi kávészünetek lebonyolítására kerül berendezésre. 

Évzáró rendezvények megvalósításához is ideális helyszínt tudunk biztosítani. Ebben az esetben a hosszú, ill. kör asztalos teremberendezés egyaránt megvalósítható. Nagytermünkben egyidejűleg 100 fő tányérszervizes, vagy svédasztalos étkezését tudjuk biztosítani. Létszám függvényében a nagyteremben, vagy az étteremben tudunk helyet adni a zenészeknek, DJ-nek. A nagy- és kistermeket egyidejűleg igénybe véve akár 160 fős rendezvények lebonyolítását is tudjuk vállalni.

Kisebb rendezvények- találkozók lebonyolítására:
Azonos méretű 3 kistermünk workshopokhoz, tárgyalásokhoz is ideális. “U” alakú elrendezéssel egyidejűleg 40 fő kényelmes elhelyezésére ad lehetőséget. Igény szerint projektort, vetítővásznat, flipchart tablát tudunk biztosítani.

Rendezvényterem fehérben

Családi- baráti társaságok számára:

Az élet körforgásával járó valamennyi családi eseménynek helyet biztosítunk, az alkalomhoz illő alap díszítéssel, és az igényekhez igazodó étel és ital választékkal, legyen szó kisebb (15-20 fős) vagy nagyobb (100 fős) rendezvényről. Elsősorban 2-4 személyes, széles kínálat alapján összeállítható tálainkat ajánljuk. Vendégeinknek lehetősége nyílik komplett italcsomag választására, vagy egyedi igények szerinti italbekészítés igénylésére. Segítséget tudunk nyújtani a rendezvény teljes megszervezésében is (szállás- házon belül, zenész, dekoráció, sütemény), ezzel levéve a szervezés terhét a családról, baráti társaságról.

Ajánlatkérésért és további információkért keressen minket az alábbi elérhetőségeken:
info@hotelsport.hu
+36 34 310-410

Sport Hotel
Tatabánya, Szent Borbála út 11.