Gyémánt Fürdő

A Sport Hoteltől csupán néhány pár sétára található Magyarország első családbarát fürdője, amely élmények végtelen tárházával várja kedves vendégeit az év minden napján. A Gyémánt Fürdő páratlan kikapcsolódást nyújt a vizes élmények kedvelőinek, szülők és gyerekek itt igazán együtt csobbanhatnak!

Három szinten kialakított családi élményfürdő részlegünk az év minden napján vendégeink rendelkezésére áll. Nyolc medencénk számtalan élményelemmel gazdagítva teszi emlékezetessé a Gyémánt Fürdőben töltött órákat a család minden tagja számára. A zárt csúszdák mellett sodrófolyosóval, vízeséssel, többféle attrakcióval, a leghidegebb napokban is különleges felfrissülést nyújtó kiúszós medencével várjuk vendégeinket. A kisgyerekkel érkezők kényelmét a vízi kalandok mellett játszóház, pelenkázó és baba-mama szoba segíti.

Strandunk varázslatos környezete, parkja a nyár legszebb vízparti pillanatainak kiváló helyszíneként szolgál. Az öt kültéri medence a legkisebbektől a legbátrabbakig, mindenki számára tartogat szórakozási lehetőséget. A csúszdakomplexum mellett vízi játékok, színes programok, koncertek és sportpályák várják a strandolókat.

Sportuszodánk két medencével várja télen-nyáron sportolni vágyó vendégeket. Az 50 méteres sportmedencében lehetőség nyílik a zavartalan testedzésre. A 15 méter hosszú és 70 centiméter mély tanmedencében az úszni nem tudók sajátíthatják el a vízi sport alapjait. Uszodánk egész évben számtalan sportrendezvény, verseny helyszíneként biztosítja szűk környezete és a világ igényeit.

A szaunázás szerelmesei finn- és infraszauna, gőz- és aromakabin közül választhatnak, de részt vehetnek különleges szaunaszeánszainkon is.

További információkért látogassanak el a Gyémánt Fürdő hivatalos weboldalára vagy tekintsék meg a fürdő Facebook oldalát, ahol az aktuális programok mellett a kedvezményről és az akcióról is tájékoztatást kaphatnak!